15 Mart 2008 Cumartesi

Dagitimcina koyyim Top-Shop.

Cok seksi bir telefonum oldugundan-ben oyle goruyorum-, uyanmami saglayan cok sehvetli alarm tonlarim var. Ama gune sehvetsiz uyanan ben oluyorum tabiki.

Bugun 8.28'de(2 dakika miyminti hakki) dibilip dibilip sikirdayan telefonum, gayette sehvetli uyandirdi sagolsun. Farkettim ki cok feciyim bugun.
Her sabah oldugu uzre, dirsegimin uzerinde dogrularak birazcik oturdum yatakta ayaklarimi seker kiz candy edasinda sarkitmis sallarken.
Cise gittim sonra. Bazi sabahlarda yasadigim gozu kapali iseme seansini bu sabahta yasadim, hala daha uyudugum icin kalkasim gelemiyor klozetten. O kadar pislik bir bunye.
Yuz yika, temizlen durulan fircala sol sag alt ust, dil filan.. Havlularla ilgili cok sapkin takintilarim var uzatmadan gectim orayi "filan" kisminda.
Bundan sekiz yil once aldigim biyiklarim goz kirparken, elbettteki onlara da sira gelecekti ama oncesinde kaslarimi hallettim. Aslinda mutluydum biyiklarimla. Bira icerken boyle biyigima bulasan kopukleri derin bir nefesle icime dogru cekmek pek eglenceli oluyodu.
-tabi bazi bazi insan olmak gerekiyor-

En zoru da; aksam yatmadan once karar vermedigimden, gereksiz fazlalikta olan kiyafetlerim arasindan ne giyecegimi secmek oldu. "Ne bulursan giyip cikiyorum yaaah"lar eskide kaldigindan, onun altina sunu, bunun ustune onu zaman cabucak akti gitti. Gunun anlam ve onemine uygun olmayan bir kiyafet secmistim ustelik. O kadar abartmadim canim.
Evet biliyordum, goz onunde olacagin, sunum yapacagin, surekli konusabilecegin bir durumda, kisilerin dikkatini kendi uzerine degil, aktardigin konuya cekmeye calisirsin. Ama ben gecen haftadan kalan hirsimla, psikolojik baski yontemine basvurmaya kararliydim. Makyaj bile yaptim yahuuuu.
Gayet hos bir o kadarda yurek yakar bir haldeydim yani..

Cabalarim sonuc vermis, ihanete ugramis bir kadinin cehennemden beter olabilecegini herkese gostermistim.
Basarimi; hocanin ovgulerine, alakgonullulkle karsilik vererek kutladim. Yine yaptim seklimi yani.

Ciktim okuldan, catwalk adimlarla attim kendimi carsi sokak magaza, hemen para harcadim acimadan. Kendimi odullendirdim guya pantol aldim. Pek hos. Sen de gorsen begenirsin yani, oyle bisig.
Eve geldim, cikarttim cantadan denedim bir daha oh sahane ayol. Cikarttim ustumden, tam asiyorum, 40derecede yikayin soyle utuleyin yok kuru temizleme vs.. yazan etiketin arkasinda "Made in Romenia" yazisini gorup goz yaslarina bogulurken kaderime oyun oynayan o cakal magzaya sovdum. Eslik et bence.
Caktirmadan iyi aksamlar diliyorum.

2 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

hsıuasdhfusdı çok içten güldüm yahu :D

hani benim tanıdığım sevdicek sarması olmadığını bilsem inanıcam şu kaş-bıyık alma muhabbetine :d

ama o 'made in romaine' olayı yıktı yahu direk ahuahua nedir bu romenlerden çektiğin :D yirin ki :G

mimi wonka dedi ki...

çok sinir bozucu birşey aslında ya klşklş ama çok komik...

güle güle eskit ve tebrikler, seninle gurur duyuyoruz bacım, aynen devam ehi:D