1 Ocak 2009 Perşembe

Hosgeldin dunyama yeni yil

Beter ol yeni yil diyesim geldi. Ama neye gore kime gore tabi.
Hayir bu sefer cok icmedim. Ustelik nerdeyse hic icmedim. Onceki senelerde surekli elimde gorunen bira siseleri yoktu artik. O yuzden super uyuz gecirdim bu yilbasi partisini. Topu topu 16 kisi 11 adet sampanya sisesi ve 4 adet sarap bitirdik. Arada icilen biralari saymiyorum. Sayamadim cunku.
Dolayisiyla saat 1 de herkesin gozu dusuyordu mal gibi yiyip icmekten.
Saat 10 da annecigimi aradim tam da zamaninda dusurebildigim icin sansli saydim kendimi. Ayni zamanda dogum gunu pastasiyla babamin da iceri girmesiyle pek konusamadi annem sumukleri yuzunden ama yine de ne kadar mutlu oldugunu anlayabildim. Zaten kimse inanmiyor bana bu yasta oldugunu soyledigimde..

Sevdicegimle konustum oynadiklari sessiz sinemayla Nesecigim'i sinirlendirmisler (camura yatmis, caktirmayin sevdicegim oyle dedi). Ordan da bonusu kaptiktan sonra yemegimizi yemeye devam ettik, danalar gibi yedik. Inekler gibi ictik.


He bir ara muzikli sandalye kapmaca oynadik, ben yendim ! hehu
Ama herkesin keyfi Rosi'nin gununu saat 11den itibaren yatakta gecirmesi yuzunden kaciverdi. Kadin yeniyila yatakta kusarak girdi. Biz inek gibi ictik ya, o okuz gibi icti o yuzden. He noldu biz de biraz geyik yapip biraz bilardo oynayip kendimizi eglendirdik. Gecenin ilerleyen saatlerine dogru sicak basinca cikarttim hantallari. Fiti fiti dolasmaya karar verdim. Fotograf cekip simardik filan.

Sabah, yani bana sabah olan saat 3 te uyandim ben. Daha dogrusu yataktan o saatte kalktim hic cikasim gelmedi. Oyle uyuz bir sekilde takilmak istedim fakat daha fazlasina sidik torbam musade etmedi.

Annem geldi yine aklima sabah uyandirdiginda zorla yataktan kaldirmak icin sidik torbamin uzerine bastirir annem.
-aa bak ne cok cisin gelmis hadi kalk cabuk kalk.
- :s
Millet ogle yemegini hazirlarken ben kahvalti yapiyordum ama ogle yemegini de yedim tabii ki. Mupmuhtesem bir vejateryan dolmasi yedim. Hastayim cok guzel oluyor sebze yemekleri, seviyorum sayiyorum.
Pek cok yazinin basinda ya da sonunda oldugu gibi; bir seneyi de boyle atlattik sevgili okurlar.

Hepinize saglikli yeni yil dilekleri.
Gorusuruz.
1.Lee ve ben yemek yapmak. -en azindan yapmaya calismak-
2.Icilen sampanya siselerini marifetmis gibi sergilemek.
3.Topluca poz vermek. -tiplere bak allam-
4.Oyunu kazanmak.
5.Aniden cekilen foto musabakasinda en normal secilen tip olmak. Hayatin anlamini anlatiyordum orda..

4 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

Bu saatte darlanıp buraya attım kendimi. Birşeyler bulacağımı hissetmişim sanki. Bu kadar yorgun olupta uyuyamayan adamın maceraları..

Bana yollamadığın fotoğrafları da buradan çalayım bari fırsatı bulmuşken kihkih

Kaybedenler hep çamur yaparlar zaten, onlara rağmen hepsini anlattık. Biz burada yenerken sen de orada yenmişsin! Yeni yılda yoksa kazanacakmıyız?..

Sarsarsarsar..

Vonalı dedi ki...

o mucizenin sesini duyduğumda artık daha fazla dayanamadım,salya sümük gittim.sonrada kendime çook kızdım iki laf edemedim diye.yine yapmıştı yapacağını dakikasın da saniyesinde aramıştı.işte onun adı bu yaptıkları için MUCİZE..başka ne diyebilirim ki SENİ ÇOK SEVİYORUM kuzum :))

Vonalı dedi ki...

yerim senin nazar boncuğunu :))

Dreamtime dedi ki...

Elbise pek şukela.Çok yakışmış cicim :)