21 Eylül 2007 Cuma

Siz, erkekler!..

Her sorun icin bir cozum buldugunu sanan erkeklerimiz nereye baksam gordugum yerdeler. Bunlarin %99.9'u askere gider! anilari da hic bitmez, dinleriz sevinirler.

Bazilarindan super dost olabilir, dedikodunuzu yapmazlar -en azindan arkanizi dondugunuz zaman- istediginizde de uzun uzun dinleyebilirler, hatun modeli gibi kendini anlatmaya baslamazlar, senin istedigini anlayinca zorla anlatirlar.
Karsi cinslerini elde etmek icin sorumsuzca cabalarken zamani gelince de gitsin diye ugrasirlar.
Hatunlari hic anlayamadiklarini soyledikleri halde, mesele; ask, sevgi, baglilik ve bunu koruyup surdurebilme konumuna donusunce anlasilmalari daha zor hale donusurler.

pipileri onlari; yigit, gururlu, guclu, efendi, cesaretli, sozunun eri, guvenilir, hayatlarinin buyuk bir bolumunu onunla basarabilir hale getirir. bir de onlarin bir ismi vardir..

Sevdicegi olarak yanlarinda gezdirdikleri sahsin dekolte giymesinden hoslanmayan ama dekolte giyeni gorunce arzulayanlardir.

Kendi inanclari icin, farketmeden psikolojik baski yaparlar. Egolari tatmin olmayinca karsi ataga gecerek ezme cabalarina basvurduklarinda karsisindaki kisiye "cok degismissin sen artik eskisi gibi degilsin" cumlesini kurarlar.

Hatunlari sinamak amaciyla soru sorarlar ki nefret edilir, kacilir, uzerine kusulur.

Karsi cinsleri; isveli, cilveli, edali oldugundan vucut dilini, mimiklerini iyi kullandigindan yalan soylediklerinde anlasilmalari pek uzun surmez.
Kaldiramadiklari bir sey icin iki dakikada insan harcayabilirler.
Dogasi geregi cok kiskanc olabilirler. Boylece saldirgan, duyarsiz da olabilirler.

Bagzen 'aptal'i oynadigimiz dogrudur, e onlari yuceltmek varken bozulmalarini istemeyiz. Erkekim!
Hic rol yapamazlar, birakin bu ayaklari.

Hircin, sehvetli, kurnaz, teselli veren, sert, yapiskan, nankor, dayak atan, boburlenen, kaba, sipsevdi, bazen geveze isine gelmeyince dilsiz, asiri duygusal, korkak, ucari, isine gelince simarik, bazen alcak, ofkeli, kufurbaz, bazi konularda gercekten beceriksiz, sakin, bos otururken uretebilen, boynuzlayan boynuzlanan, sinirlendiginde yaninda durulmayan, dusunduklerini her zaman dile getiremeyen,babaliktan korkan, bazen seksi bazen huysuz, koruyan, muhtac eden, daha cok tuketici, ogretici, farkina varmadiginda hayati goze sokanlardir.


Karinlarini doyurunca mutlu olanlar, futbol, bira ve elbette kadinlarla ilgilenenlerdir.

Istikrarli, kararli, inatci, bagli, sorumlu, anlayisli, sadik, sicak, kibar,zeki, komik, yaratici, sefkatli, tutkulu, yetenekli olanlar vardir ki, bunlari su koseye alip orda tursularini kurar sonra kutur kutur yeriz.

Baba, kardes, arkadas, dost, sevgili, cift, es, partner, koca ve hayatin ta kendileridir.

~~
Haz aliyorum!..
Bir seye odaklanmisken sakalinizla oynamanizdan, damarlarinizla oynamaktan, kaltiginiz zamanki kafanizin salas daginikligindan, tras olurken goserdiginiz ilgiyi bize gosterememenizden, ayrintici olup beni incitip-sevindirmenizden, cizgifilm sevenlerinizden, daginikliginizi toplarken ki saskin halinizden, her zaman yakalayamadiginiz o ruh hali sirasinda kacirdiginiz gulumsemenizden, belinde gamze olanlarinizdan..

Hangi birini sayayim daha, cok yoruldum! yaradilislari ve yetistirilisleri farkli olduklari icin farkli olduklarini hissediyorum.
Tabi bunlarin hepsi yalan olabilir bir gun!
Hayatima girip bana bunlari yazdiran tum erkeklere tesekkur ediyorum.

Sevgi, saygi..

bir de soyle bir sey gostermeden edemicigim cicim..ne hos.
http://www.mmsarica.net/06/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=23

1 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

Biz erkekler siz bağyanları pek severiz, bunun gibi şeyleri üst üste koysak dağlar olur tepeler olur, ama yinede severiz sizi, sizsiz olmaz valla ehueh. Öperiz affetmeyiz 65