8 Mayıs 2008 Perşembe

Cok basarili bir mektup okur ve de yazariyim. 1561 adet mektubum var. Super koleksiyon yapar, sizin icin ivir zivir gorunen hersey benim icin koleksiyon niteligini tasir diye onceden belirtmistim.
Ben ve benim gibi kisiler ilerde atmaya kiyamadiklari icin kutular dolusu anilar biriktirmis olacaklar. Ama o disardan izleyenler, sakladigimiz o en minik seyi bile izlerken, anisini hatirlarken, gozlerimize olusan pariltiya bakakalacaklardir.

Ilerde -ne kadar ileriyi gorebiliyosam iste, tahmin yurutup kendimi mutlu ediyorum- antikalarim olacak boylece. Simdiden bile antiklarimin olmasi, beni icimde tatminkar bir insan yapiyor sadece.
-Hayir anne, atmicam onlari kaldirmicam da tozlaniyor olabilirler, olsun sileriz bir ara-

Aslinda konuyu, edinmek istedigim bir antika zarf acacagina cekmek istedim. O yuzden antika severim, onu bunu saklarim, soyleyim, boyleyim, bu kadariz deme geregini duydum.

Arada bazi bazi bakinip duruyorum, kapabilecegimiz uygun bir sey olursa diye fekat bu pek ihtisamli. Ben bununla zarf acmayi birak durup durup kagit israf ederim. -Tuketici toplum kurallari Ders 1-
Sonuc itibariyle degerleriyle, icimde barindirdikalri yerle, birdaha hic edinemeyecegim icin saklayisimla zaten o her ayrinti birer antika olarak kaliyorlar herhangi bir yerimde, odamda, kutular icerisinde, raflarda, albumlerde..
Anilari saklamasi guzeldir.. Unuttuklarinizi hatirlatir.. Antika olurlar.. Insanlar icin de antika olup onlari birer antika haline cevirebilirsiniz.
Evet abartiyorum tamam..

2 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

Geçen gün Karaköy'de bir dükkana girdim, orada güzel bir zarf açacağı vardı ama bunun kadar old school değildi. Açıkçası asıl alacağım şey paketlenirken buna benzer bir zarf açacağı bakındım durdum ama bu çok feci görünüyor cidden.. Bir gün seninle oraya gidebilme fırsatını yakalamak isterim aheh :)

pigmelerle.dans.eden dedi ki...

Benim de simdiye kadar aldigim tum mektuplar Istanbul`daki evimde :)
Deli miyiz biz nedir????