10 Şubat 2009 Salı

Dönmüş bir şeyin kısa hikayesi..

Döndüm ya artık hiç yazasım yok ki zaten yazamıyorum da.. Bir sürü iş güç peşinde koşturmaca yapacağım. Yeni düzenlemeler, alışma çabası, uyum sağlama eylemleri, kendine gelmeler, ne olduğunu şaşmalar. Türkler biz Türkler.

Gelir gelmez zaten sevdiceğimle Şile'ye gittik. Pek şahaneydi hava şansıma. Gezdik, dolandık ve Şile'nin bir anda boşalabilmeyi becerebilen sokaklarında fink attık. Oturduk şarap içtik denize karşı. Sahilde poz veremedik, bu en muhteşemi düşünün artık. Kahvesi çok güzel olan bir kafesinde kahve içtik otobüsümüzü beklerken. Akşama da sevdiceğimin ailesinin yanına gittik. Bence pekte şahane kısmı buydu Şile mevzusunun. Necla anneyle televizyon programındakilerin dedikodusunu yapıp durduk. Yemek tarifleri aldık, bana ördüğü şal ile beraber dakikalık defileler yaptık.
Ertesi gün sevdiceğimle köyü gezdikte durduk, bahçelere girdik çıktık, çamurlara battık -yalan- sırf ayağıma giydiğim süpsüper lastik bot yüzündendi ehu.. pek seviyorum lastik botları ilgim var kendilerine.
Zaten bir gece kalıp İstanbul'un yolunu tuttuk.
Geçmiş oldu geride kaldı ama tadı damağımda kaldı tabii ki.
Yine yeniden yollarını gözlemekteyim bu kaçamağın.
İyi akşamlar sıkıldım yeter.

5 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

ehu yine gideriz efendim, orası sizinde köyünüz zaten _)

biz yaşlandığımızda oralar kimbilir nasıl olacak. terasından baktığımızda, denize kadar süren yeşillik belki kalmayacak, belki aralarda evler, trabzonlu ustaların çirkin yapıları duracak. umarım öyle olmazda, sakince gider, sakince kendimizi kaybedebiliriz bundan yıllar sonra oralarda..

Darkohl dedi ki...

senin kadar çok umuyorum bunu ben de..

Dreamtime dedi ki...

Hoşgeldiniz peloş hanım

Fotolardan dikkatimi şunlar çekti:
1-Şile gerçekten güzel bir yer
2-Cem giderek gojira-joseph'e benzemekte
3-Pelin o botlarla balıkçı amcalar gibisin :P

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim Seyhancığım, geleceği görebilenbir hatunum ben 65 hehu ve balıkçı botlarım da benim kadar tatlı :p

(Süper)Cem dedi ki...

ewq