31 Temmuz 2007 Salı

yesil gur cimler

Unuttuklarim var, dadece oturup gercekten dusunmeye basladigim zaman hatirlayabilecegim. Kasmazsam mumkun degil hatirlamam ki ne diye kasarim unutmussam, da bilincsizligim bu yuzden belkide.

Zaman gerekli zorunluluklar icin.


Kahve bardagimin icinde kucuk girdaplar yaratiyorum oyuncak kasikla, dusuncelerim bir bir artarken kucuk sevimsiz otlarin arasinda buyudugu artik kesilmesi gereken cimlerin uzerinde uzanirken.


Kucukken resimlerde cizdigim kocaman bulutlarin arasindan siyriliyor bazen gunes.

yok! tam olarak izin veriyo ruzgarin yardimiyla bulutlar ince cizgilerin olusmasina. Isinsamya azcik su Temmuz ayinda hasretini duydugum herkes pisik olurkendurduklari yerde.


Bir yudum kahve!


Aptal saplantilarim var hala kafamda. Kahve de hala daha sicak bu sogukta ellerimle icimin tezatligi gibi. Bir suru gokgurultusu var buna ragmen kafamda. Beynimde dolanan milyonlarca kelimeyi aktarmak ne de zor is.

Serefsiz!

Hic adil degil dimi lan!

Neyse..

2 yorum:

Atilla Çelik dedi ki...

"The Hint"

Bir penguen ki, sürrealist düşünce ortamının her noktasında çeşitli yolculuklara çıkmakta, bazı resim karelerinde yer almakta, her bir resim ve hayat karesinde çevresinden tamamen yalıtılmış, çevresinin hiç farkında olmayıp sadece kendi varlığıyla beraber olması ve kendi içindeki mutluluğuyla, dış dünyadan bağımsız kendi yaşamını yaşaması bizi bazı sorulara götürmektedir.


Kimdir bu penguen?

Hangi masalın kahramanıdır?

Gizemli ve sihirli güçlere sahip midir?

İçinde yer aldığı hikaye örgüsü mutlu sonla mı bitmektedir?


Bu sorular iletile dursun, kahramanımız yani penguenimiz, bizi ***** denen bir dünya ve hikayeye götürecek...

Darkohl dedi ki...

eyvahlar olsun diyorum o zaman ne diyim :]